Referanser

Om du skulle lure på hva vi i Solide Gulv har utført av tidligere prosjekter, kan du ta en titt på noen av bildene under. 

Prosjektene du finner der er blant annet Nye Aker Brygge, Landingsveien barnehage og Mathallen for å nevne noen. Vi har dyktige gulvleggere med høy kompetanse og lang erfaring på dette fagfeltet. Dersom du har behov for en gulvlegger bør du ta kontakt med en aktør med lang erfaring, og som er godt oppdatert på regelverket innenfor faget. Pris og kvalitet er også to sentrale elementer i vår filosofi som gulvleggere, og resultatet skal vedvare i flere år når du har besøk av oss.  

Team Bygg AS

Prosjekt: Campus Ås

"Ønsker å oversende en stor takk for flott utført arbeide og super innsats. Dagen i dag har vært en parademarsj med godord fra alle kanter. Vel blåst!" - Kollbjørn Haugland

AKTIV BYGG AS

Prosjekt:  L4 kantine

"Hei alle mann.

Vi gikk overtakelse med KLP på kantineprosjektet i går. Alle mann har stått på i innspurten, og vi kom i mål med et godt resultat. Takk til alle for det.

Vi har litt småpirk igjen + div daluxpunkter, som dere har fått ifra oss. Alt gjenstående arbeide ønsker vi utført ASAP og senest 6/10 husk daluxtilbakemelding med bilde."

Schweigaardsgate 21

PROSJEKT: GJENSIDIGE

"Utrolig godt utført arbeid av en gjeng med flotte hyggelige arbeidere. Det ble lagt teppefliser på kvm 2.386 og det ble utført en utrolig fin og grundig jobb. Vi ser fram til flere samarbeidsmuligheter med dere."