Trapper

Har ditt borettslag en trappeoppgang som må rehabiliteres, eller er det ujevne og slitte trapper i din virksomhet? Trapper blir ofte flittig brukt, og blir utsatt for mye slitasje gjennom årene. Derfor er det viktig å vedlikeholde og rehabilitere trapper. Spesielt på områder som mange mennesker bruker daglig. Trapper med nedslitt underlag og ujevne trinn er verken trygt eller pent å se på. Slitte og ujevne trappetrinn kan føre til uhell. 

Arbeid utført av profesjonelle fagfolk 

Solide Gulv tilbyr blant annet vedlikehold, rehabilitering og utskiftning av belegg på trapper for både små og store virksomheter, utført av profesjonelle fagfolk. Vi kan tilby tjenester som sørger for trapper som tåler mange trinn i mange år framover, uten å bli slitt. 

Vi kan hjelpe deg med å oppnå pene og slitesterke trapper, som tåler tung daglig bruk og som er trygt og sikkert for de som skal bruke trappene. Solide gulv består av profesjonelle og hyggelige fagarbeidere, som utfører arbeid av høy kvalitet med konkurransedyktige priser. Vi vet hva slags arbeid som må utføres og hvilke materialer som er mest hensiktsmessige å bruke på hvert enkelt prosjekt. 

Vi er en miljøvennlig virksomhet 

Vi har et fokus på å bruke miljøvennlige materialer og produkter i det arbeidet vi utfører. Alle produktene våre tilfredsstiller de standardene og emisjonstestene som BREEAM-NOR stiller krav til. Vi har blant annet spesialisert oss på linoleum, som er et svært slitesterkt materiale laget av fornybare råvarer. Dette gjør linoleum både bærekraftig og miljøvennlig. Det er er svært allsidig materiale, som kan leveres i mange ulike farger og utforminger. Bruk av linoleum i trapper og på gulv er derfor svært populært i lokaler hvor mange mennesker oppholder seg daglig, som for eksempel skoler, kjøpesentre og kontorlokaler. 

Solide Gulv tar både små og store oppdrag 

Har du behov for å vedlikeholde, rehabilitere, skifte ut materialer eller få generelt arbeid utført på trapper og trappeoppganger? Solide Gulv har god erfaring med arbeid utført for både offentlige og private virksomheter. Vi vet hva vi driver med og hvilke materialer og teknikker som skal brukes for et resultat av høy kvalitet. Vi kan tilby konkurransedyktige priser, arbeid utført til avtalt tid, og et godt og pent resultat som varer lenge. 

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, send en mail til post@solidegulv.no eller ring oss på telefon 91 34 48 12 for en hyggelig samtale om hva vi kan gjøre for deg!