Vi legger våtromsbelegg

Solide Gulv AS har i en årrekke lagt våtromsbelegg på sykehus, i barnehager, storkjøkken, barer og restauranter samt i idrettshaller- og garderober. Våtromsbelegg er et vanntett vinylbelegg utviklet for bruk på bad og andre typer våtrom. Vi leverer og monterer også baderomsbelegg og sklisikre belegg.

Velg en gulvlegger med 25 års erfaring

Solide Gulv har holdt på siden 1994, og har på den tiden opparbeidet oss bred kompetanse og erfaring på alt innen gulv. Vi har god kjennskap til byggenes utfordringer og er alltid oppdatert på dagens regelverk. Om du ønsker en erfaren gulvlegger, er Solide Gulv AS et trygt valg.

Alt innen gulvarbeid

Vi utfører det aller meste innenfor legging av gulv, og kan utføre alle deler av jobben. Vi har blant annet spesialisert oss innen våtromsbelegg, linoleum, gummibelegg og sportsgulv, teppelegging og vinyl.

Våre materialer er emisjonstestet og miljøvennlige

Våre produkter tilfredstiller standardene og emisjonstestene som BREEAM-NOR stiller krav til. Alle beskrivelser er skrevet etter NS 3420.

Ta kontakt med en erfaren gulventreprenør og byggtapetserer i dag. Vi utfører arbeid over hele landet, og har lang erfaring med store oppdrag for det offentlige og private næringsliv.