Solide Gulv AS er en erfaren gulventreprenør som utfører alle arbeider innen byggtapetsering. Vi holder til i Oslo, men leverer våre tjenester over hele landet. Vi leverer i hovedsak våre tjenester til det offentlige og private næringsliv, og har lang erfaring med store oppdrag for kjente entreprenører.

Vår historie

Vi har holdt på siden 1994, og gikk da under navnet Gulv og Malerservice. Ettersom selskapet vokste, opprettet vi i 2015 et AS, og valgte samtidig å bytte navn til Solide Gulv AS. Vi har lang erfaring som byggtapetserere- og gulventreprenører, og alle våre ansatte har minimum ti års erfaring i faget.

Alt innen byggtapetsering

Vi både leverer og monterer de fleste typer gulv, og leverer komplette løsninger, inkludert alle materialer som trengs for å utføre jobben. Vi har avtaler med de største gulvleverandørene, noe som fører til raskere leveringstid og rimeligere priser da vi kjøper direkte fra produsent.

Våre tjenester innen gulv og byggtapetsering

Vi leverer alle typer tjenester innen byggtapetsering for det offentlige og næringslivet. Blant annet leverer vi:

  • Gummibelegg
  • Linoleum
  • Våtromsbelegg
  • Tepper
  • Gulvavretting og sparkel
  • Vinyl
  • Taktilmerking
  • Skraperister

Derfor skal du velge gulventreprenørene Solide Gulv AS

Solide Gulv AS tilbyr dyktige og erfarne håndverkere innen gulvlegging og byggtapetsering. Vi har god erfaring med store bygg, og kan komme med råd underveis om det trengs.

Vi kan tilbyr rask levering og konkurransedyktige priser.

Miljøvennlige og emisjonstestede materialer

Våre produkter og materialer er emisjonstestet og oppfyller kravene i henhold til EC1, EC1+, M1 og M1_MS. Våre materialer er miljøvennlige og alle beskrivelser er skrevet etter NS 3420, beskrivelsessystemet for bygg og anlegg.

Våre produkter tilfredstiller standardene og emisjonstestene som BREEAM-NOR stiller krav til, og du kan trygt velge oss som miljøgulvlegger.

Dersom du er en entreprenør som har behov for en erfaren gulventreprenør, må du gjerne ta kontakt med oss i Solide Gulv AS.